Loooser

Jag ska först förtydliga några saker för dig ...

Nej jag/vi sitter inte o tänker på dig
Nej jag bryr mig inte om dig
Nej du är inget speciellt
Nej du har inget som ingen annan har

Men när du snackar massa dynga om folk som jag håller kärt då kan ja inte håll käften
Men du måste ta mig faan vara i centrum hela tiden eller i alla fall vara med o prata om allt o alla.

Madelene eller hur f.n de stavas hur orkar du med dig själv?? tänker mest på en sak som du sagt när Anna o C var tillsammans, då har du sagt att du hatar C... Vilken idiot han var, vilket äckel han var.. att hon skulle göra slut med honom m.m och nu sitter du o pratar med honom på msn o snackar massa skit !!
du är inte värd mycke du, eller vet du vad ordet HAT betyder ??
Men det är ju såklart lätt o vända kappan efter vinden eller hur?.. Sen har jag hört att du pratar mycke skit om Anna och mig men är det sant varför har du inget sagt när man sett dig ute eller när du sett oss??
Jo för det är du så jävla förbannat feg för du kan inte ta det med folk men hoppas ja ser dig då ska ja konfrontera dig och fråga vad som är sant... men jag vet vad svaret kommer bli..

Va nej jag har inte sagt nåt. Nej jag har inte sagt eller gjort något sånt. Vem har sagt det. Nej skulle aldrig prata illa om dig m.m.m.m

Men Fortsätt att besöka Annas blogg som jag vet att du gör för att följa hennes liv när du inte har något eget
Men fortsätt o besök min med om det är intressant :)
Men det är så FRUKTANSVÄRT roligt att våra eller Annas blogg berör dig så mycket så du måste kolla den jäkligt ofta och ger mig faan på att du har hennes blogg bland bokmärken på din dator.

Och du C. när man sewr dig på stan och står bakom dig o går förbi dig så säger du ingenting men framför en dator då är du stor och tuff så snälla gör mig en tjänst ta o håll käften va... Du säger att du skötte Hunden.. veterinären sa detta: Halt bakben, Övervikt, Grov tandsten, Hjärtfel det kallar ja då fan inte o sköta ett djur men alla har olika syn på det hela... men fortsätt du med o prata skit för det gär du endast bakom skärmen i verkligheten är du liten feg vanlig svensson

Lite bilder

Brynäs spelarna tackar publiken



Tröjan som inhandlades igår underbart snygg :)



Brynäs Brynäs Brynäs sveriges bästa hockeylaG.. Tack för segern gubbar


Bäst i Test

Jakob Markström Elitseriens bästa målvakt alla kategorier

finns det nån som kan mätas med jakob ja det gör det Stefan Liv i HV71 är också bra såklart men håller markan som den bättre utav dom... Sen då ? Finns det nån mer som kan mäta sig med Markan & Liv ?? Kanske Norrena i LHC

Henrik Karlsson i fbk .. Verkligen inte bättre än Markan kan inte jämnföra ens
Wesslau i Djurgården .. Bra men nej
Honken i VF .. Nej det är han inte
Modig i Luleå .. Bätrre än Markan ? Neeej
Hadelöv i Saik .. Nej nej nej och återigen nej
Lindbäck i Timrå .. Lovande men nej inte bättre
Svedberg i Modo .. Tycker jag inte
Penker i Rögle .. Bra är han men inte bättre än Markan
Bjurling i SSK .. Nej verkligen inte

~Gävle~

Klockan 07 igår gick man upp igår för att koka kaffe, Duscha, Äta frukost och göra sig i ordning för att klockan 09 ge sig av mot Gävle och Läkerol Arena.
Vi gick ner till grannen (Jens) vid 09 och åkte nästan direkt mot gävle, dom ca 36 milen upp var lite trist gick så långsamt då man bara ville fram till arenan :)
Stannade och käkade mat i Ludvika och fick en välbehövlig bensträckare :) Jens körde upp och jag skulle köra hem var det bestämt.
Efter maten i Ludvika bar det upp mot Gävle där vi hämtade upp som tagit tåget från Sthlm till Gävle han också Djurgårdare liksom Jens.
Väl framme vid arenan så gick jag och Anna in i Brynäs shoppen, Det blev en ny brynäs tröja för 599 och lite klistermärken att ha på bilen för att visa vilket lag man stödjer och vilket lag som är bäst helt enkelt.
Sen gick vi och köpte lite mat och satte oss på våra platser. Vi hade platser precis bakom Brynäs spelar bås :)

Brynäs vann matchen med 4-1 första perioden var nog Djurgårdens men den van Brynäs med 2-0 och Djurgården vann skotten med 4-10 tror jag.
Andra perioden slutade 1-1 och den ronden gick mer till brynäs
Sista tyckte jag Brynäs kontrollerade matchen och Eero SOMERVUORI gjorde sista i tom kasse UNDERBART!!!

Efter matchen käkade vi lite innan vi lämnade av Jens kompis på tågstationen sen åkte vi dom dryga 36 milen hem och var hemma ca klockan 00.30

Och jag lovar det gick jävligt bra och köra hem
en väldigt väldigt fin hemresa och jag lovar dom 36 milen kändes som ingenting

nästa helg krossar vi fbk

Konsitga lagar

Finns det lagar som bara gäller i Karlstad ???

Har nämligen fått höra flera flera gånger att bor man i Karlstad ska man hålla på fbk !!
Jaså ska man trodde man fick bestämma sånt själv ja.

Skrattar väldigt mycke inombords när alla okunniga personer kommer med ett så löjligt uttalande
finns väl för fan ingen lag som säger att bara för man bor i Karlstad ska man hålla på fbk och det är tur att det inte finns nån sån lag heller :):)
Nej men vissa kanske måste hävda sig ??
Nej men vissa kanske tror att det ska vara så haha javisst säkert

Imorgon blir lämnar man Karlstad för en vackrare stad Gävle


Jobba Brynäs IF

PS en sak till som är sjukt konstigt, När fbk slår Brynäs då är det som vanligt, som väntat, bästa lager vann bla bla bla men när Brynäs slår fbk ja då är det tur, Oväntat eller bara jävligt tyst förklara det ni ?!?!

The Car

Jajjemensan då var det gjort bilen gick igenom utan anmärkning riktigt riktigt skönt. Enligt besiktningsmannen var det absolut inga problem alls den såg jättebra ut så klart man är nöjd när man trodde på vissa saker innan skulle bli påpekat som fel osv.

Gävle

På Lördag bär det iväg till Gävle ska dit med gumman och grannen och se på hockey
ska bli underbart roligt och få komma till Läkerolen igen:)
Och det är mycke roligare och vara i Gävle och se hockey än och åka in till fbks arena

Finns mer hockeykultur i Gävle än i Karlstad vad som finns mer i Gävle ja det är ju fler SM-Guld :)





Bio

Fått 2 st Biobiljetter av Roger så nu ska jag och älskling gå och se bio och mysa riktigt.
Kanske blir Snabba Cash eller kanske nya Beck inte bestämt men det som är bestämt är att det kommer bli väldigt väldigt mysigt i alla fall.

Tack så mycket Roger :)



Diciplinnämden + fbk = Kärlek

Förra lördagen tog Brynäs IF emot fbk hemma i Gävle och redan efter 31. sekunder small det emellan Brynäs Stephen Dixon & fbk:s Johan Andersson, Stephen bedömdes till att vara den som delade ut mest slag eller att vara den mest aktiva i bråket.

Stephen hade en handske kvar på handen medans Johan hade ingen kvar på sig.
Efter matchen så sa Johan A. att meningen var att få bort Stephen ur matchen och typ det var meningen och gå en fajt med honom.

Så kom domen mot dessa två: Johan stängs av 1 match medans Stephen stängs av 2 !!!

och det är här jag vill citera brynäs sportchef: – Det är konstigt att Johan Andersson inte fick någon ytterligare avstängning. Dixon har ju fortfarande en handske på och Johan Andersson har ju sagt i media att han ville få bort Dixon.

Nej men STOOra fbk dom kan vi ju inte röra inte nej men skämt åsido klart at johan i fbk skulle ha lika långt straff som Dixon eller Dixon ha lika kort straff som Johan men fbk kanske är favoriserade på nämnden vad vet jag..
en parodi som många säger ja det håller jag med om verkligen men ska bli skönt om den lilla råttan Johan A. går någon mer fajt så ska det bli kul o se vad straffet blir då.

Sen ska det även sägas att upprinnelsen är att nån i fbk tacklar en Brynäs spelare rakt in i sargen så jäkligt skönt Dixon at du står upp för laget.
Nej straffet är en parodi och extremt löjligt men hade straffet varit lika hårt om det varit i NHL: NEJ
Hade straffet varit lika hårt om det varit två topplag i Elitserien: Tveksamt

BRYNÄS IF På väg mot slutspel 2010 Så Där får vi se vem som grinar mest

Mysig Hemmakväll

Igår (fredag) hade Jag & älskling en underbar dag vi var i stan och hade det mysigt och var på lite olika ärenden
sen väl hemma så städa vi inför helgen och gjorde god mat.

Vi gjorde egen Potatisgratäng med bacon och sallad riktigt snuskigt gott, Eller det var anna som gjorde gratängen jag städade så det blev klart nångång då vi båda var hungriga :)
Efter maten så kollade vi på film och hade en riktigt myskväll.

Roger är kvar i kil tror han faktikskt tycker om att vara där när han själv känner för det och när det passar honom själv.... Men snart ska han väl hem igen :)
En bättre svärfar finns inte och ibland så känns det som han ställer upp mer än vad min egen far gör (hmm konstigt) jo jag vet men sanningen är nog så ibland.

Dåre 1 & Dåre 2 är det tyst från nu riktigt skönt att snorungarna inte behöver hävda sig mer eller så har dom fullt upp nu i sandlådan vem vet?


Tragisk

Ni två är så himla tragiska nåt så fruktansvärt och "MÅSTE" ju bara kolla min tjejs blogg varje dag eller jävligt ofta

tycker ni/du det är intressant ??
tycker ni/du det är intressant och läsa någons blogg vars person ni inte känner ??
tycker ni/du det är intressant och lägga sig i saker ni inte har med o göra ??

Du är tuff som tusan bakom en dator och ett tangentbord men du sa fan inte ett enda ljud till mig på parkeringen den kvällen inte ett ljud men nu bakom en dataskärm då är lilla du väldigt stor...
Du måste det ha det väldigt lugnt åt dagarna så du har massa tid över och skriva skit till folk du inte känner och som du absolut inte vet någonting om, Varför ens yttra sig då??
Och så din fjantiga kille som är stor i käften i telefon o snackar som han vore skit tuff men även där den kvällen så sa han ingenting absolut ingenting så han är bara en liten kaxig liten snorunge som kanske går i blöjor fortfarande???
Faktiskt aldrig mött en fjantigare kille som inte ens kan säga något när han var så kaxig i telefon men inte tuff alls i verkligenheten...

Nej ni kan börja och kolla er själva i spegeln ni är fan inte så värst fina själva
och absolut inte något bättre alls... Ville sälja katten för ni hade dåligt stält och dåligt ekonomiskt haha men ett barn hmm ja det är ju absolut billigara och ha än en katt självklart.. ett barn är ju självgående medans en katt behöver hjälp 22 timmar om dygnet (Ironi) slå upp det ordet för den som inte vet vad det betyder men var bara ironisk där bäst och skriva ut det då alla inte fattar...

Nej nu tänker ja inte skriva nåt mer om "dom där" det är dom inte värda men kände jag behövde få ur mig nåt i alla fall och hur jävla illa vissa människor är och vilken dålig självrespekt vissa har men det är väl så vissa växer ju aldrig upp, Utan dom förblir för alltid småbarn som leker i sandlådan


Klappat & Klart

Idag var Jag & Älskling upp till en polare till mig, Han hjälpte mig att fixa bilen Spolarvätskepumpen bla
så det var skönt och få det fixat, Då jag skulle fått hjälp av en annan men det verkar inte vara så intressant och hjälpa mig där då det inte hänt nåt någontings alls och inte visat intresse heller o hjälpa mig men så skönt att det är klart nu i alla fall.

Sen bjöd dom på Hemmagjord pizza och det var väldigt gott
men desto mindre gott och dricka kaffe ur en f b k mugg men men man kanske överlever :(

Brynäs IF - f b k  0-3 Jo jag vet såg skiten idag men kan väl va kul för f b k och vinna med tanke på att ni torskat 6 raka matcher.
Och Brynäs är bättre än er ändå så kul för er att vända trenden för er..

Så nyss kommit hem så nu blir det lugnt och lite tv faktiskt rätt trött för varit borta nästan hela dagen


Ha de gott

Avundsjuka ?? !! ??

Idag Lördag har anna och jag haft en underbar dag med film och mys :)
Sen åkte vi faktiskt och hämtade en underbart fin katt i molkolm som hade blivit utsatt för de ena och det andra och behövde komma till ett nytt hem så hoppas det ska gå bra men det vet jag att det kommer göra. 

Sen till dagens rubrik avundsjuka eller vad man ska kalla det, Åkte in till McDonalds nu på lördags kvällen kände vi ville mysa lite och samtidigt komma ut lite så vi körde in till McDonalds och käkade..
Men när Jag skulle gå och hämta våran mat stod det et gäng med ungdommar i kön som skulle beställa och när jag gick förbi dessa så kommenterade en tjej min tröja ( Hade på mig Brynäs matchtröjan med nr 8 Somervuori )
uuu Somervuori herregud eller nåt sådant sa hon, Och ja var ju inte sen med att säga tillbaka att - Ja han är bra han Somervuori, Först hörde hon inget men sen så sa hon va !! Jo jag sa att han är bra han Somervuori eller hur ??
Men då kollade hon bort...
Men i denna stad Karlstad är det tydligen inte tillåtet att hålla på nåt annat lag än deras älskade fbk alla annat är ju skit och håller man på ett annat lag är man ju konstig och jävligt annorlunda.
Men jag är jävligt stolt och glad att jag valt BRYNÄS IF och inget annat, Jävligt stolt och vara BRYNÄSARE....
Så dessa personer måste vara antingen jävligt avundsjuka eller bara jävligt tomma någonstans eller så har hissen stannat för gott. Eller så är några avundsjuka för att Somervuori valde en mycket finare stad GÄVLE istället för karlstad vad vet jag!!!
Men inte konstigt att man ibland blir glad när det går dåligt för fbk efter allt man fått höra under åren. självklart är det ju så men till såna människor som på McDonalds väx upp eller håll käft... konstigt att dessa får vara ute så sent om natten

Brynäs hämtade upp 3-0 till 3-3 borta mot Sveriges bästa lag HV71 mycket starkt trots att Brynäs har 8 ordinarie spelare borta GRYMT !! Starkt


Gott Nytt År

Nyårsafton: kom Jomana & Robin hit och skulle fira in det nya året med oss och äta gott.
Dom kom vid 16 ca och vi käkade Sallad som vi gjort samt potatisgratäng med Bacon det var supergott så gratängen ska verkligen Anna har stor Cred. för den var dundergo verkligen.
Efter middagen var det ju såklart dags för lite fest så vi drack Öl, Teuqila, Cider m.m
körde ölspelet och shotta med Teuqila och jag lovar ja blev inte fullast schhhhhhh undrar vem de var :):)
Hade en jättebra dag, Robin & Jomana förlovade sig på Nyårsafton jättefina ringar ni hade köpt
STOOOOORT Grattis till er båda två.

Nyårsdagen: Var det lite segt om man säger men var uppe vid 12 fixade frukost och så, Kollade sedan på tv innan jag och Robin åkte iväg och hämtade Pizza till oss, Efter pizzan åkte Robin & Jomana hem och Älsklingen och jag hade en supermysig kväll tillsammans med Mys, TV och romantik :)
Kan inte förklara med ord hur fin du är Anna men jag kan försöka,
När man sitter och kollar på dig blir man knäsvag och man får alltid ett leende på läpparna du är det finaste och bästa jag någonsin fått och är så otroligt tacksam för att jag vunnit ditt hjärta gumman
ÄLSKAR dig otroligt mycke och vill med dessa ord bara säga att jag hoppas du vill leva länge med mig för jag är i alla fall beredd att göra allt för att få tillbringa resten med mitt liv med dig.

Jul Helgerna

23:e December: Dagen innan jul afton var rätt lugnt fixade inför julafton med lite förberedelser typ mat presenter städning m.m sen tog vi det lugnt jag och gumman :)

24:e December: Julafton äntligen en Julafton med snö det var riktigt riktigt roligt för en gångs skull att få ha snö på Julaftons morgon. Jag åkte till grums på morgonen och kompleterande med några julklappar och handlade lite mer julmat. När jag kom hem så fick Anna lite klappar av mig som hon blev jättenöjd med :)
Sen kom Roger och vi gjorde Julmat, Fruktansvärt god mat med BLA Köttbullar, Sylta, Potatis, Skinka, Janssons, Prinskorv, Ägg och mycke mycke mer. Efter maten så drack vi kaffe och kollade på tv och hade en supermysig julafton, Roger blev med väldigt nöjd med sina julklappar och jag med mina så allt var totalt underbart.

25 & 26:e December:
Juldagen så åkte vi till Säffle till Mamma & Pappa även brorsan var där :) Precis som på Julafton blev det massa julmat som Mamma hade gjort i ordning så när vi kom så pratade vi och hade det trevligt innan vi åt julmiddag, Efter middagen gick jag o min bror upp på taket och skottade snö. Jag vet inte hur mycke de hade kommit men det var fruktansvärt mycke flera decimeter minst. Efter det tunga jobbet blev det kaffe och fika sen lite julklappsutdelning. Jag & Anna fick massa fina saker av Mamma & Pappa och Michael Tack så mycke!!
Annandag jul var extrem lugn och man kan väl säga att man tog igen sig lite grann..

27:e Decembe
r: Födelsedag :):):) Jajjemensan då blev man ett år äldre då :) Vi åkte till Säffle och firade min Födelsedag där då Pappa har svårt att gå i trappor just nu efter operationen. Blev tårta och en jättemysig dag faktiskt.. fick fina presenter men det är inte det viktigaste viktigaste är att man fick fira sin födelsedag med sin älskling du är det finsaste som finns, och att man fick fira med sina föräldrar..
Tusen tack också till Jens, Sandra och Felicia för den fina present ni hade köpt Tusen tack
Tusen tack också till Michael som bjuder på middag och hockey.
Alla som kom ihåg min födelsedag tack !! ska inte glömma eran heller det lovar jag.
Dom som grattulerade mig ska givetvis grattuleras tillbaka....




RSS 2.0