Diciplinnämden + fbk = Kärlek

Förra lördagen tog Brynäs IF emot fbk hemma i Gävle och redan efter 31. sekunder small det emellan Brynäs Stephen Dixon & fbk:s Johan Andersson, Stephen bedömdes till att vara den som delade ut mest slag eller att vara den mest aktiva i bråket.

Stephen hade en handske kvar på handen medans Johan hade ingen kvar på sig.
Efter matchen så sa Johan A. att meningen var att få bort Stephen ur matchen och typ det var meningen och gå en fajt med honom.

Så kom domen mot dessa två: Johan stängs av 1 match medans Stephen stängs av 2 !!!

och det är här jag vill citera brynäs sportchef: – Det är konstigt att Johan Andersson inte fick någon ytterligare avstängning. Dixon har ju fortfarande en handske på och Johan Andersson har ju sagt i media att han ville få bort Dixon.

Nej men STOOra fbk dom kan vi ju inte röra inte nej men skämt åsido klart at johan i fbk skulle ha lika långt straff som Dixon eller Dixon ha lika kort straff som Johan men fbk kanske är favoriserade på nämnden vad vet jag..
en parodi som många säger ja det håller jag med om verkligen men ska bli skönt om den lilla råttan Johan A. går någon mer fajt så ska det bli kul o se vad straffet blir då.

Sen ska det även sägas att upprinnelsen är att nån i fbk tacklar en Brynäs spelare rakt in i sargen så jäkligt skönt Dixon at du står upp för laget.
Nej straffet är en parodi och extremt löjligt men hade straffet varit lika hårt om det varit i NHL: NEJ
Hade straffet varit lika hårt om det varit två topplag i Elitserien: Tveksamt

BRYNÄS IF På väg mot slutspel 2010 Så Där får vi se vem som grinar mest

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0