Tragiska Bofors

Igår gick det o läsa om fbk fans eller i alla fall dom som tror dom är fbk fans som hade skämt ut sig i bortamatchen mot HV 71.
Idag kommer nästa fruktansvärt  hemska sak:

Låg livlös på isen med hjärtstopp – hånades av Bofors-supportrar

Samtidigt som Örebros Niklas Lihagen hjärta stannade på isen skanderade delar av Bofors fans ”låt han dö” från läktaren. Klubben rasar nu mot supportrarna.

– Det är så urbota dumt att det liknar ingenting. Vi tar givetvis fullständigt avstånd från det här beteendet, säger Bofors ordförande Mats Boquist.

Örebrospelaren Niklas Lihagen fick hjärt-lungräddning efter att ha drabbats av ett hjärtstopp i matchen mot Bofors. Samtidigt som 26-åringens räddades till livet av domaren på isen skanderade delar av Bofors klack ”låt han dö”.

 

Man skäms över dessa förbannade idioter hoppas dom aldrig mer får se en hockeymatch mer men så enkelt är det ju tyvärr inte. Men man kan ju få önska sig i alla fall.                                                                           Hoppas verkligen i alla fall att bofors inte går upp dom kan ligga där nere i allsvenskan o harva för vem bryr sig inte jag i alla fall, Med dessa så kallade fans så hoppas ja att dom INTE går upp.

 


Pinsamt Färjestad

PINSAMT FÄRJESTAD !!!!

Under den andra periodpausen fick Kinnarps Arena besök av ett Luciatåg. Trevligt med lite Lucia-firande under en hockeyfest, men det tyckte inte FBK-klacken som skämde ut sig rejält.


Under den andra periodpausen var det meningen att publiken i Kinnarps Arena skulle få lite julstämmning och lyssna på några Luciasånger. Så de hade bjudit in ett Luciatåg som intog isen. Men så fort de kom ut så började FBK-klacken föra oväsen och trumma så att man knappt kunde höra sångerna.
Så pinsamt Färjestad, bristande respekt.

När sedan Luciatåget lämnat isen så tystnade FBK-klacken men inte resterande delen av publiken. Även den mestadels lugna sittplatspubliken reagerade kraftigt och buade med rätta ut den skämmiga FBK-klacken. Bra gjort.

Men kanske är Lucia något som inte firas i Karlstad. För de vet i alla fall inte hur man ska uppföra sig under ett Luciatåg.

Vad kan man säga tror inte det behövs nåt mer, men det är fan inga fans i alla fall vilka rötägg som inte kan uppföra sig jisses!!!
Men finns massa rötägg i alla supporter klubbar tyvärr

Skrattar bäst som skrattar sist

Hej

Mitt kära brynäs förlorade mot linköping idag med 5-0 ja jag vet det är dåligt men med tanke på att
vi saknade 4 ordinarie backar plus våran kapten så skulle det bli svårt ja.
Men linköpings köplag har ju hysterisk form just nu...

Men skratta ni åt brynäs och deras 5-0 förlust vet NI vad jag skrattar åt då?? jo nämligen detta...



2009-10-08   HV 71 - färjestad 8-0  !!

2009-11-19 färjestad - HV71 0-5  !!

2009-12-12 HV 71 - färjestad 7-1  !!

Målskillnad på dessa matcher är 20 - 1 !!!!!!!!!!  tihi så ni som påpekar att brynäs torska idag så säger ja inget mer utan det ovanför räcker... Sen är BRYNÄS inget topplag men det skall ju fbk vara sägs det hmmm jo jag märker det det syns verkligen.

Min underbara flickvänn Anna håller ju på HV 71 så är väldigt glad för hennes skull att HV 71 vann över fbk
grattis gumman...

Ha de gott alla...

Söder Bröder Glöder




Michael Borgqvist & Jesper Blomqvist

Där har vi männen som skall se till att Sveriges finaste fotbollsförening HAMMARBY IF tar sig upp till allsvenskan igen efter detta året i superettan. FORZA BAJEN IN MED BOLLEN HEJ HEJ !!!

Skönt i alla fall att man kan åka och se Bajen i värmland när dom gästar tråkiga Degerfors
Bajen i med och motgång
Bajen är inte bara ett fotbollslag utan det är en livsstil
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Skönt också att Torgny Melins från Säffle är klara för final i dansbandskampen
Säffle är inte så jävla stort men lite kan vi också haha

Ha De

Hunden Atlas

glömde även att säga att du påstod inte att C. har gjort nåt fel med Atlas, eller att han inte hade gjort något fel
kan du inget om djur T. ?? du som har haft massor av djur borde väl förstå att om en hund har dessa felen som halt på bakbenet, blåsljud på hjärtat, tandsten och övervikt inte sköt eller ????

Så påstå inte att han inte gjort något fel för det är ju nämligen det han har gjort så sitt inte o ljug o skydda en person som plågar sina djur såna ska inte djur ha men har man djur då ska man ju skita i dom det är ju HELT ok det hör ju till va ??

Kan du inte se att det är bättre för honom o komma till nån som verkligen sköter o tar hand om honom??

Atlas har nu kommit till ett MYCKET bättre hem TACK O LOV FÖR ATT DET FINNS MÄNNISKOR SOM KAN DJUR


Djurplågeri M.M

tjena tjena

En sak som gör mig jävligt förbannad det är att folk lägger sig i saker dom inte har med o göra..
så eftersom du lägger dig i detta therese så tänker ja inte heller hålla käften, 
Fan det är som man kan spy på detta.
Till er som inte vet vad detta handlar om kan ja snabbt berätta att det är 2 personer som har haft en dvärgspets och som efter mycke om o men inte kan sköta den riktigt så annas pappa tog tillbaka den och nu har den en nytt hem.

dom nya ägarna har varit hos veterinären och hunden som detta handlar om hade blåsljud på hjärtat, övervikt, var halt på ena bakbenet och alla tänder hade kraftig tandsten och nu therese undrar jag en sak...

du påstår att dom förra hundägarna har skött denna hund?? vilket jävla skitsnack !!
blåsljud på hjärtat, övervikt, tandsten och halt på benet kallar du det o sköta en hund ?? då har du ingen aning om hur ett djur ska skötas nej så ta o knip käft o lägg dig inte i saker som du inte har med o göra, varför skyddar du honom när han inte tar ansvar för hunden ?? nej du är som dom förra hundägarna patetisk om du nu påstår att dom skött hunden jättebra.

och till den förra hundägarens tjej... hur kan du vara sååååååå ledsen att dvärgspetsen är borta, såååå patesiskt att man kan spy på det, hade du brytt dig om hundens skador m.m då hade ja förstått om du hade varit ledsen men det köper jag verkligen inte nu när du i praktiken skiter i hur hunden mår och hur hunden hade det.
hoppas ni aldrig får djur igen för ett djur ska inte behöva må skit den ska må bra och få det han behöver o det får han inte hos er.

Sen något mycket roligare BRYNÄS - skellefteå 6-0 -- södertälje - BRYNÄS 1-2 -- BRYNÄS - rögle 6-1
9 poäng av totalt 9 och 14 -2 totalt i målskillnad det är såå himla underbart.
men lite kul o läsa aftolnbladet nu tidningen med dubbelmoral för nån vecka sedan kunde inte brynäs vinna.. dom skulle åka ut, dom kunde inte göra måm bla bla bla men nu står det idag att dom spelar som ett mästarlag behöver inte säga något mer. Sen tack Somervuori för att du valde bort karlstad mot en mycket finare stad nämligen GÄVLE. kan inte förstå att fbk misshandlade en så bra hockeyspelare som gjorde 25 poäng för fbk förra säsongen och som redan nu efter 29 matcher för BRYNÄS gjort 24 POÄNG tack tack Eero....

så till er som vill att jag saka ta bort nåt ja skrivit kan ja bara skratta leeer här skriver jag vad jag vill och passa det inte så sluta snoka o sluta läs då för det är frivilligt så passar det inte så strunta i o läs jag skriver vad jag vill och skiter om det inte passar vissa personer.

Igår vann ja en hel del pengar så bjöd anna på mat och vi har mysit leer, sen idag åkte vi till pappa och hälsade på i säffle han har ännu inte fått komma hem men får se när det blir.
Han saknar sina söner Peter & Michael som ännu inte hört av sig tror han tycker det är synd.

Nej ha de gott allihopa

RSS 2.0