Tragiska Bofors

Igår gick det o läsa om fbk fans eller i alla fall dom som tror dom är fbk fans som hade skämt ut sig i bortamatchen mot HV 71.
Idag kommer nästa fruktansvärt  hemska sak:

Låg livlös på isen med hjärtstopp – hånades av Bofors-supportrar

Samtidigt som Örebros Niklas Lihagen hjärta stannade på isen skanderade delar av Bofors fans ”låt han dö” från läktaren. Klubben rasar nu mot supportrarna.

– Det är så urbota dumt att det liknar ingenting. Vi tar givetvis fullständigt avstånd från det här beteendet, säger Bofors ordförande Mats Boquist.

Örebrospelaren Niklas Lihagen fick hjärt-lungräddning efter att ha drabbats av ett hjärtstopp i matchen mot Bofors. Samtidigt som 26-åringens räddades till livet av domaren på isen skanderade delar av Bofors klack ”låt han dö”.

 

Man skäms över dessa förbannade idioter hoppas dom aldrig mer får se en hockeymatch mer men så enkelt är det ju tyvärr inte. Men man kan ju få önska sig i alla fall.                                                                           Hoppas verkligen i alla fall att bofors inte går upp dom kan ligga där nere i allsvenskan o harva för vem bryr sig inte jag i alla fall, Med dessa så kallade fans så hoppas ja att dom INTE går upp.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0