Tisdag 2009-11-24

Tjena Tjena !!

Tisdag idag och nu är det bara 1 månad kvar tills jul, Det har gått fruktansvärt fort måste jag säga, Riktigt fort.
Denna jul kommer at bli speciell så ser verkligen fram emot denna jul ska bli så mysigt.
Alla jular i säffle har varit speciella och det kommer denna också och bli alla andra jular man firat har inte varit något att ha alls..

Fbk - BRYNÄS IF 1-2 Jaaaaaaa !!!! äntligen kunde vi vinna i karlstad så nu är allt tjat om att vi inte kan vinna i karlstad äntligen borta slipper man höra det tjatet längre, Har ni tänkt på vad många domare det finns på en hockeymatch som tror sig veta allt... igår lär det ha varit minst 2000 domare på plats i karlstad inte så konstigt då att alla säger det är olika domarnivåer när det är så många domare på en och samma match.
Sen när väl BRYNÄS vinner mot fbk då är det tur bla bla bla men när fbk slår BRYNÄS då är allt i sin ordning och fbk är såååå bra.. det struntpratet får man väl alltid leva med.
Men förbannat skönt att vinna mot fbk, Gjorde så man sov mycket mycket bättre i natt.

Sen idag så kom Mamma hit, Så vi körde dom ca 6 milen till sjukhuset där pappa ligger,
precis när vi kom så skulle han flyttas tillbaka igen från IVA till sin avdelning så han är mycket mycket bättre nu så på fredag blir det nog hemfärd för honom.
Mammas bil är så skön at köra så var inte sen att ta nyckeln från henne innan vi skulle åka :)

När vi åkte hem så bjöd mamma på McDonalds det var gott men inte kul o ta fbk målet o behöva sponsra fbk men det kan dom få jag bjuder på det fbk..

Sen så undrar jag en sak !! om en person säger en sak fast egentligen inte menar det utan tvärtom varför gör vissa så?? varför inte säga nej när dom menar nej och ja när dom menar ja ???
kan väl inte vara så svårt att säga vad man tycker eller ? Tycker bara det är så dålig stil att säga ja när dom menar nej och säga nej när dom menar ja. Frukansvärt dåligt enligt min mening

Nej nu blir det tv mys med flickan och hunden
ha de så bra då !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0